Homepage | Verzekeringen | Over ons | FAQ | Downloads | Contact

Over ons

Zeker voor Zeker is een onafhankelijk assurantiekantoor dat schadeverzekeringen voor particulieren via internet aanbiedt. Wij streven naar een volledig aanbod van verzekeringen. Speciaal hiervoor heeft Zeker voor Zeker een vergelijkingsprogramma ontwikkeld. Hiermee kunt u verzekeringen vergelijken op dekking, voorwaarden en premie.

Wij streven naar helderheid, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Zeker voor Zeker bemiddelt voor ruim veertig verschillende verzekeraars. Dat houdt in dat u ruim tachtig verschillende verzekeringen met elkaar kunt vergelijken.

Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in de verzekeringswereld. Voor het kunnen aanbieden van service is zowel kennis van zaken als aandacht voor u nodig. Wij werken online maar mocht u iemand van ons team willen telefonisch spreken dan kan dat natuurlijk. Wij staan voor u klaar.

Contactgegevens

Zeker voor Zeker
Postbus 54
6674 ZH Herveld

T: 0488 - 422 103
F: 0488 - 412 844
E: info@zekervoorzeker.nl


Vergelijk!

Vergelijk de prijzen van verzekeringen. Dit kan u vele honderden euro's besparen. Kies hieronder de gewenste verzekering.

Contact

Zeker voor Zeker
Postbus 54
6674 ZH Herveld

T: 0488 - 422 103
F: 0488 - 412 844
E: info@zekervoorzeker.nl

Schade melden?

Heeft u schade? Het melden hiervan kunt u eenvoudig doen via deze website.

Schadeformulieren
Schade melden

Zeker Voor Zeker is aangesloten bij Adfiz: al bijna 100 jaar de branchevereniging van onafhankelijke assurantie- en financiƫle adviseurs.In Mijn Polismap bergt u al uw verzekeringen electronisch op. Polissen, voorwaarden, premies, vervaldata, alles netjes bij elkaar.

copyright   |   privacy statement   |   disclaimer